NFLPA supports re-entry of open receiver Josh Gordon to the NFL

Open receiver awaits final approval from NFL commissioner Roger Goodell to sign with club

the NFL Players Association determine that Josh Gordon has successfully completed its treatment, monitored by the NFL, And has recommended to the league that he be readmitted, sources told Adam Schefter of ESPN.

Gordon, 30 years old, awaits final approval from the commissioner of the NFL, Roger Goodell, But is vaccinated against COVID-19[feminine i es diu que està a punt per jugar.

El receptor obert veterà va presentar la seva carta de reingrés a la lliga a Goodell al juliol.

la NFL suspendre a Gordon indefinidament al desembre de 2019 per violacions a les seves polítiques al voltant de l’abús de substàncies, i de substàncies per millorar el rendiment. Aquesta va ser la sisena suspensió per Gordon des de la campanya de l’any 2013 i la seva cinquena per alguna manera d’abús de substàncies, d’acord a dades de Informació i estadístiques d’ESPN.

Gordon va ser readmès condicionalment per la NFL al desembre de l’any 2020 i estava per entrenar amb els Seattle Seahawks en les dues setmanes finals de la temporada regular abans que aquest reingrés fora rescindit al gener. Fonts confirmat a Jeremy Fowler de ESPN al seu moment que Gordon havia experimentat un contratemps en la seva recuperació de l’abús de substàncies.

Després de la rescissió al seu reingrés condicional a la NFL, Gordon es va unir als zappers de la lliga Fan Controlled Football al febrer per jugar amb l’ex quarterback dels Cleveland Browns, Johnny Manziel. El retorn de Gordon a el futbol americà va acabar quan els zappers van ser eliminats en els playoffs.

Apareixent en “The Adam Schefter Podcast” al març, Gordon va dir que estava entrenant i que comptava amb un bon sistema de suport amb la seva família i bons amics, incloent a Manziel, Que va dir li va brindar “motivació” i li va mostrar “com són d’importants els petits detalls en la vida”.

Seleccionat pels Marrons en el draft suplementari de l’any 2012, Gordon ha a aparegut en més de sis partits només en una temporada des del 2013, quan va liderar a la NFL amb 1,646 iardes en recepcions.

Informació de Brady Henderson va ser utilitzada en la redacció d’aquesta nota.

.Source